Сьогодні центральними вулицями Тернополя пройшла молитовна Хресна дорога. Символічний дерев`яний хрест, як символ земних страждань Ісуса від стації до стації почергово несли представники духовенства, влади, волонтери, військовослужбовці, представники громадських та молодіжних організацій, благодійники.

У 14 стаціях тисячі тернополян роздумували над Хресною дорогою Ісуса Христа: читали страсні Євангелії, виконували духовні пісні, складали спільну молитву за мир і цілісність України.



Читайте також

У Тернополі понад 6000 людей пройшли хресною ходою (Фото)

Щороку тисячі тернополян приєднуються до Хресної ходи, яка йде вулицями міста. Це вже стало доброю традицією нашого міста. У Хресній ході об’єднуються вірні всіх традиційних українських християнських церков, що демонструє конфесійний мир та злагоду у нашому місті.

Цього року тернополяни моляться за мир, за здоров’я і силу волі тих Героїв, які захищають нашу державу від російського загарбника. Молитвою віддаємо шану загиблим Героям Небесної Сотні та Героям АТО.

У світовій історії неодноразово молитва зупиняла агресора і приносила мир на рідну землю. Переконаний, молитва мільйонів українців і героїзм наших солдат зупинить агресора і принесе Україні перемогу.

У цей непростий для України час ми як ніколи потребуємо духовності, розуміємо її значення і важливість. Завдяки духовності, українці залишилися собою. Відновили та зберегли свою Незалежну державу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: