Топ три неприємні комунальні сюрпризи, які чекають на тернополян з 1 квітня

Опубліковано:
1 Квітня, 2017 о 20:13

Три неприємні підвищення тарифів для тернополян – це підняття тарифів на газ, воду та вивезення сміття, – пише Тернопіль Наживо

З 1 квітня вартість послуги з вивезення сміття у Тернополі  зросте на 20% для тернополян, яких обслуговує ПП «Екотерн», на 21% – для тих, кого обслуговує «КварталЛ», та на 14% – для тих, кого обслуговує ДП «Альтфатер». Рішення стає чинним з 1 квітня 2017 року.



Вартість за куб води з 1 квітня у Тернополі збільшується на 14%. Таким чином ,  водопостачання та водовідведення для мешканців багатоквартирних будинків Тернополя становитиме 13 гривень 7 копійок, а для  тих, хто мешкає у приватних домівках – 12 гривень 24 копійки.

Читайте також

У Тернополі тарифи на житлово-комунальні послуги будуть встановлюватися для кожного будинку окремо

З 1 травня буде впроваджена абонплата за газ. Тариф на послуги розподілу природного газу в м. Тернополі та Тернопільському районі для побутових споживачів (населення) становить 0,01108 грн. за 1 м.куб. на годину без ПДВ, для непобутових споживачів – 0,03087 грн. за 1 м.куб. на годину без ПДВ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: