У Тернополі завершується опалювальний сезон

Опубліковано:
31 Березня, 2017 о 18:43

В Тернополі з 24.00 год. 31 березня 2017 року завершуються опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

У розпорядження ідеться: «Дозволити комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради та підприємствам, котельні яких забезпечують теплопостачання житлових будинків міста, завершити 31 березня 2017 року о 24 год. 00 хв. опалювальний період для всіх споживачів теплової енергії міста».



– Оскільки середньодобова температура у Тернополі останні три дні становить більше 8 градусів тепла і синоптики прогнозують значне потепління прийнято рішення припинити опалювальний сезон у Тернополі. Також це рішення дасть можливість зекономити кошти за опалення тернополянам, – зауважив міський голова Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: