У річці на Тернопільщині знайшли тіло чоловіка, якого шукали 4 місяці

Опубліковано:
13 Березня, 2017 о 07:13
Впродовж чотирьох місяців правоохоронці Гусятинського відділення поліції разом з рятувальниками намагалися відшукати тіло п’ятдесятишестилітнього чоловіка, який втопився у річці Збруч, – пишуть Тернополяни.

За словами заступника начальника слідчого відділення Олександра Янцевича, ще 12 листопада 2016 року до них надійшло повідомлення про загибель чоловіка. Потерпілий мешкав на хуторі в селі Козина Гусятинського району.



Мешканці даного населеного пункту по продукти змушені ходити в Хмельницьку область за три кілометри від житла. Аби це було швидше, люди на закупи переправлялися човнами через Збруч.

Читайте також

На Тернопільщині зниклого безвісти чоловіка знайшли мертвим (Фото)
На Тернопільщині раптово померла дитина

Того дня загиблий разом з дружиною дерев’яним човном з продуктами повертався додому. В якийсь момент в човен почала прибувати вода і потерпілий не втримав рівновагу й впав у річку.

В результаті човен перекинувся і дружина також опинилася в воді. Все сталося за метрів триста від берега. Жінці вдалося добратися до суші, а от чоловік щез під водою.

Його тіло лише 9 березня цього року виявили у Збручі на території Хмельницької області, коли зійшла крига. Правоохоронці припускають, що чоловіка на дно потягнув важкий одяг та зимові чоботи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: