На Шептицького чоловік і жінка побили і пограбували чоловіка

Опубліковано:
10 Березня, 2017 о 23:13

Подія трапилася серед білого дня, пообіді біля АЗС «БРС Нафта» по вулиці Шептицького у Тернополі. На 35-річного жителя Великих Гаїв напали невідомі чоловік та жінка. Побили і забрали гроші – 500 гривень.

За описом потерпілого поліцейські склали фотороботи підозрюваних. На вигляд одному з грабіжників 22- 25 років, середньої статури та зросту. Був одягнений у сині джинси, чорну балонову куртку та взутий у чорні шкіряні зимові черевики. Можливо, звати Петро. Жінці приблизно 18- 20 років, середньої статури, зріст близько 165 см. Була одягнена у сірі джинсові штани, балонову світло-рожеву куртку та взута у сірі кросівки.



Читайте також

У Тернополі серед білого дня побили жінку

Правоохоронці просять звертатися, якщо відома будь-яка інформація про розшукуваних. Номери телефонів Тернопільського відділу поліції:  27-11-70, 27-11-71, 0672591518. Або на лінію  102.

 

nullnull

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: