На фестиваль «Файне місто» уже шукають талановитих кулінарів

Опубліковано:
5 Березня, 2017 о 18:13

На славнозвісний фестиваль, що збирає улітку тисячі молодих людей та дарує море різноманітних розваг «Файне місто» уже шукають талановитих кулінарів, які зроблять свято смачним. Про це організатори фестивалю написали на сторінці у Facebook:

Читайте також



Музичний фестиваль «Файне місто» включили у список кращих фестивалів Європи

«Друзі, відкрив прийом заявок від партнерів у зону фудкорту. Якщо Ви талановитий молодий кулінар або ж досвідчений успішний ресторатор і можете здивувати відвідувачів фестивалю ФАЙНЕ МІСТО своїми унікальними стравами та напоями, неординарними торговими точками та творчим підходом до гастрономічної справи – будемо раді бачити присутність Ваших фудкортів на нашому фестивалі. Для подачі заявки – заповніть дану форму на і ми зв’яжемось з Вами! Попередній прийом заявок буде відбуватися до 01.05.2017. Станьте частинкою грандіозної події!», – зазначають організатори фестивалю.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: