Крадія мотоцикла зафіксувала камера спостереження (Відео)

Опубліковано:
2 Березня, 2017 о 07:13

Мотоцикл марки “YAMAHA MT07” вартістю майже три тисячі доларів поцупили у жителя Збаража. На одному з сайтів він розмістив оголошення про продаж транспортного засобу. Покупець знайшовся швидко і попросив показати товар. Тож продавець запросив чоловіка до себе додому.

Незнайомець приїхав за вказаною адресою, довго оглядав мотоцикл, перевіряв роботу. В якийсь момент завів транспорт, швидко сів на нього і поїхав у напрямку Підволочиська. Злодій не знав, що на території будинку потерпілого встановлена камера спостереження. Злодія розшукують.



Читайте також

Патрульні виявили осіб, які розрахувалися з таксистом підробленими грішми

Потерпілий каже, що привіз мотоцикл з-за кордону, тому документів на нього немає, але є фото з номером кузова та зовнішнім виглядом товару. Можливо, злодій захоче продати транспорт. Поліцейські просять у разі купівлі схожого мотоцикла перевіряти номера кузова.   

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: