Його переїхав водій автомобіля і з місця пригоди втік. Аварія трапилася 25 лютого вночі на дорозі поблизу села Сировари Зборівського району. Потерпілий лежав на проїжджій частині дороги.

Водієм-втікачем виявився шістнадцятирічний студент одного з тернопільських професійно-технічних училищ. Сліди аварії правоохоронці знайшли під час огляду його автомобіля “ВАЗ-21043»,зокрема сліди стертого бруду на лівому боці днища авто, а також мікроволокна, схожі на людське волосся. Неповнолітній у скоєному зізнався. На момент ДТП він був тверезий. Хлопець періодично користується автомобілем батька, хоча водійських прав ще немає. Того вечора він їхав з двома пасажирками – місцевими дівчатами. За метрів 20 помітив на дорозі темний предмет. Хотів об’їзати, але авто занесло на зустрічну смугу і як результат – він переїхав лежачу людину. З місця пригоди втік, бо злякався. Слідчі з’ясовують, чому потерпілий вночі лежав на проїжджій частині дороги. Триває слідство.



Читайте також

Патрульні зафіксували у 10 разів вищу норму алкоголю в крові водія (Фото)

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: