Вдома у керівника одного комунальних підприємств Збаража провели обшук

Опубліковано:
22 Лютого, 2017 о 19:13

Його підозрюють у розкраданні коштів з міського бюджету. З відповідною заявою до до управління захисту економіки в області звернувся ще у жовтні 2016 року представник ГО “Громадський спротив корупції”. Інформацію почали перевіряти правоохоронці. Було відкрито кримінальне провадження та на підставі ухвали суду, відбулися санкціоновані обшуки на підприємстві та за місцем проживання фігуранта справи.

До обшуку залучили спецпідрозділ. Інформація, що у заручники взяли жінок і дітей, не відповідає дійсності. Мешканці та гості будинку вільно пересувалися по оселі. Однак відповідно до частини 3 статті 236 КПК, слідчий, прокурор має право заборонити будь-якій особі залишити місце обшуку до його закінчення та вчиняти будь-які дії, що заважають проведенню обшуку. Обшук тривав близько чотирьох годин. Після його закінчення правоохоронці залишили будинок, вилучивши документи для перевірки.



Читайте також

Магазин у Зборові обікрали на 17 тисяч гривень

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: