Трагічний випадок стався у селі біла Тернопільського району. Вранці 15 лютого батьки помітили, що їх 3-місячна донька не рухається.

Вони розповіли, що ввечері погодувавши дитину, поклали спати. Ліжечко немовляти було поруч з їхнім. Коли вранці прокинулися, то дитя лежало на боці та вже не дихалол. Лікарі швидкої допомоги, що прибули на виклик, лише констатували смерть. Після судово-медичної експертизи стало відомо, що дівчинка померлачерез асфіксію – удушення м’якими тканинами. Найімоврініше, дитина у сні закрила притулилася до подушки або ковдри і не мала чим дихати. Сім’я, в якій трапилося лихо, благополучна. Подружжя орендувало будинок у селі. Жінка перебувала у декреті, чоловік працював.



До слова, власники житла кажуть, що смерть дитини у їхньому будинку не перша. Кілька років тому вони здавали житло іншій подружній парі, в якої також померла маленька дитина.

 За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: