Тернополянин встановив у квартирі камери віддаленого відеоспостереження, щоб наглядати за домашнім улюбленцем. Та цього разу, увімкнувши пристрій, побачив розгардіяж у кімнаті. Покликав дружину, коли та не відкликнулась, зрозумів, що це хтось сторонній. Злодій же, помітивши, що за ним стежать, скинув камеру.  

Тернополянин одразу зателефонував дружині, щоб вона викликала поліцію, а сам поїхав додому. Застав вигнуті дврі, яких не врятували навіть кілька замків. Злодій виніс з оселі золоті речі та інше майно. Однак втекти ще не встиг. Він почав погрожувати пістолетом, між чоловіками зав’язалася бійка. Зловмиснику таки вдалося вирватися, але втекти завадили бійці роти “Тернопіль” та правоохоронці управління поліції охорони, які саме прибули на виклик. Крадія доправили до відділу поліції. Особу “домушника”, який серед білого дня проліз у чуже помешкання, встановлюють.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: