28 тисяч гривень втратив житель села Лосятин Кременецького району. Чоловік повірив у знижку та придбав неіснуюче пальне.

До чоловіка зателефонував невідомий і представився працівником атозаправної станції. Запропонував придбати пальне за чималою знижкою, однак попередив, що до кінця акції залишились лічені години. Таке повідомлення подіяло потерпілого і він погодився купити талони.



Читайте також

Злодій злив пальне з автобуса

Коли кременчанин під’їхав на заплановану зустріч на АЗС, шахрай зателефонував і повідомив, що затримується. Кошти попросив перерахувати на номер рахунку, який шахрай надіслав йому в смс. А з чеком сказав підійти до працівників заправки. Потерпілий перевів 28 тисяч на рахунок афериста. А коли підійшов до працівників заправки за талонами, то довідався, що автозаправний комплес жодних акцій не проводить. Зрозумівши, що його ошукали, чоловік звернувся у поліцію. Зловмисника розшукують.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: