Дизертира з Дніпропетровської області піймали у Тернополі

Опубліковано:
3 Лютого, 2017 о 22:13

Вже тривалий час 27-річний чоловік проживав в одному з сіл Борщівського району. А в Дніпропетровській області перебував у розшуку за дизертирство.

Про невідомого чоловіка, що нетверезий лежить у під’їзді, поліцейським розповіли місцеві жителі. Встановлюючи його особу, правоохоронці з’ясували, що молодика давно розшукують. При собі чоловік мав кілька набоїв. А в його тимчасовому помешканні на Борщівщині у сараї також знайшли набої. Поліцейські вилучили сорок набоїв калібру 5,45 мм, патрони зразка 1974 року до нарізної вогнепальної зброї вітчизняного зразка. Усі придатні до стрільби. Затриманий запевнив, що тримав їх для власного використання, а не для продажу. Де взяв – не зізнається. Також праоохоронці дізналися, що чоловік проходив службу у інженерно-саперній роті військової частини у Дніпропетровську. Підписав контракт і їздив у зону проведення антитерористичної операції. Однак не дослужив, а втік. Припускають, що патрони він знайшов саме в час перебування на сході.



Читайте також

Нарубав дуба на 7 тисяч гривень

Крім того, дніпропетровець уже мав проблеми із Законом через крадіжки, двічі судимий. Дизертиру інкримінують носіння, зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу. За це йому загрожує три роки за ґратами. Відповідатиме чоловік ще й за дезертирство.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: