Невідомі видурили у стареньких 5 тисяч доларів і 10 тисяч гривень. Коли біля кременчан на вулиці зупинилася іномарка, старенькі не запідозрили нічого лихого. Водій запитав дорогу до місцевої лікарні, ті почали пояснювати, та пасажир авто попросив сісти до машини та показати.

В салоні пройдисвіти почали розповідати, що брат одного з них нібито знаходиться в лікарні. Спочатку незнайомці попросили залишити в пенсіонерів сумку з нібито дуже цінними речами, мовляв бояться, що з машини хтось вкраде. Потім попросили позичити гроші. Сказали, що вже ввечері з Тернополя привезуть готівку і одразу віддадуть позику, бо ж операцію слід оплачувати негайно.



Читайте також

Патрульні виявили водія у стані наркотичного сп’яніння

Вже вдома старенькі віддали усі заощадження аферистам. Ті більше не повертались. В сумці, яку вони залишили, був різний непотріб. Пенсіонери зателефонували у поліцію. Шахраїв розшукують.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: