Небезпечна п’ятниця: Тернопіль покрився льодовою кіркою (Фото, Відео)

Опубліковано:
3 Лютого, 2017 о 12:13

Налипання мокрого снігу, ожеледь (лід) на дротах та деревах, туман та ожеледиця такий прогноз українського гідрометеорологічного центру для наших тернопільських вулиць та доріг на сьогодні, не минає небезпека і область.

Льодовий дощ почав накрапати ще з вечора, вранці всі вулиці перетворились на ковзанки. Міські і обласні служби намагаються запобігти цьому, посипаючи тротуари та дороги піском, але підступний дощ швидко змиває шар піску.



Читайте також

У Тернополі тротуари перетворились на льодову арену

Ситуація на дорогах для транспорту більш позитивна, а ось прибудинкові території та тротуари – зона небезпеки для пішоходів. Якщо немає нагальної потреби виходити з дому, то краще перебути негоду під дахом.

Усім комунальникам донесено розпорядження міського голови про ретельне очищення доріг та тротуарів від льоду до початку сильних морозів, які прогнозують з понеділка.

— Вчора усі структури, відповідальні за прибирання міста (ОСББ, ЖЕКи та підприємства, які виграли тендер на прибирання міста), були попереджені, що очікується ожеледиця. Впродовж ночі у місті працювало 8 піскорозкидачів, які посипали траси 30% сумішшю солі та 6 машин посипало тротуари, – розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. – Проте сильний дощ змивав усю суміш з тротуарів, тому не було результату від посипання. Роботи з посипання пішохідних та проїзних шляхів продовжилися після припинення дощу вже зранку 3 лютого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: