ФК «Тернопіль» став срібним призером турніру Меморіал Олега Макарова

Опубліковано:
30 Січня, 2017 о 21:48

29 січня молодіжний склад ФК «Тернопіль» здобув друге місце на Меморіалі Макарова. Після виснажливого турнірного шляху тернопільська футбольна команда стала срібним призером. Її суперник у фіналі – Ковалівський «Колос», який вже перемагав у цьому турнірі в 2015 році. Рахунок був відкритим на четвертій хвилині. Кубок здобув першоліговий «Колос».

Урочисте нагородження провів перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.



На початку церемонії нагородження керівники Київської обласної федерації привітали Вадима Костюченка з отриманням державної нагороди ордена «За заслуги» II ступеня.  Він подякував організаторам за проведення змагань на високому рівні і вручив фіналістам турніру грошову нагороду. Срібний призер – ФК «Тернопіль» отримав винагороду у розмірі 50 тисяч гривень.

– Цей турнір, який пройшов в Україні вже у 22-ий раз, присвячений пам’яті видатного українського футболіста, воротаря Київського “Динамо” Олега Макарова. Хочу наголосити, що команда ФК “Тернопіль” вперше приїхала на кубок Макарова і дебютувала успішно – ставши срібним призером. Вважаю, що це дуже хороший результат. Ми побачили високу підготовку тернопільської команди. Якщо так продовжуватимуть, переконаний, що побачимо не одну перемогу ФК “Тернопіль”, – зазначив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

Зазначимо, ФК «Тернопіль» у фінальному матчі виступав у складі: Воробей, Кухарський, Полянчук, Клекот, Бабич, Червонецьий, Кривий (Пришнівський, 43), Вонс, Солонинко (Лема, 78), Богданов, Дульзон (Дорі, 32).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: