Доля львівського сміття: голова Тернопільської ОДА доручив не допустити завезення в область відходів зі Львова

Опубліковано:
25 Січня, 2017 о 01:20

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна доручив правоохоронцям, керівникам РДА та керівникам громад посилити контроль за пересуванням сміттєвозів та не допустити завезення в область сміття зі Львова.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив сьогодні під час засідання колегії облдержадміністрації. «Було вже два факти завозу і скиду львівського сміття. Одне – в Малашівцях, друге – поблизу Зборова. В обидвох випадках в смітті виявили чеки з львівських магазинів. Я навіть пропонував дане сміття показово привезти на центральну площу Львова», – сказав Барна.



Читайте також

У Львові 12 дітей інфікувались ВІЛом на території дитсадків та дитмайданчиків
У Львові відкрили представництво Міжнародної торгової палати

За його словами, він вже дав доручення правоохоронцям, головам РДА та керівникам об’єднаних громад посилити контроль за сміттєвозами. «Ми не дамо перетворити Тернопільщину на львівське сміттєзвалище», – наголосив Барна. Присутній на колегії заступник міського голови Тернополя Віктор Шумада повідомив, що на сміттєзвалище в Малашівцях найняли цілодобову охорону, оскільки були випадки зривання замків та несанкціонованого скиду сміття.  Як повідомляв УНІАН, раніше мер Львова Андрій Садовий заявив, що у разі, якщо полігони на території України не прийматимуть сміття зі Львова, його можуть розпочати вивозити за кордон, зокрема до Польщі. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: