Шуба і куртка, залишені відвідувачами, зникли з камери схову в торгово-розважальному центрі зникли. Виявилось, що привласнила чужий верхній одяг багатодітна мати з села Соборне Тернопільського району.

Жінка пояснила, що того дня вона зайшла до супермаркету, що в Подолянах, за продуктами. Біля камер схову побачила, що всі комірки зайняті, відчиненою була лише одна. Жінка відхилила дверцята і побачила там згорнуті куртку та шубу. Найімовірніше, ті, хто залишив свій верхній одяг, просто забули замкнути камеру. Замість того, щоб покликати охоронців і повідомити про виявлений чужий одяг, вона засунула в комірку свою сумку, замкнула дверцята і пішла за покупками. Затоварившись, повернулася і забрала, окрім своїх речей, ще й чужий верхній одяг. Потерпілі оцінили вартість краденого у сім тисяч гривень.



Багатодітна мати стверджує, що лише хотіла дати оголошення про повернення шуби та куртки та отримати за це винагороду. Однак проти жінки відкрили  кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 ККУ.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: