Як святкували Маланку в селі відомого олігарха (Фото)

Опубліковано:
15 Січня, 2017 о 12:22

Своїми враженнями від святкування Маланки-2017 в селі Синьків на Тернопільщині ділиться в соціальній мережі знаний фотограф Тарас Хлібович:

– Маланка – традиція древня. Якщо традиція здорова, то вона розвивається, видозмінюється. Хтось віддає перевагу класичним канонічним традиціям, законсервовані в часі. Я прихильник атракцій з розмитими кордонами в традиціях. Тому фанатію від Маланок в Горошовій.



Читайте також

У Тернопільському краєзнавчому музеї водили Маланку, колядували, виготовляли різдвяні витинанки
Відома Маланка цьогоріч почнеться в іншому селі на Тернопільщині

Маланська феєрія, звичайно, не була великомасштабною, скоріше з сімейним характером. Але Синьків має серйозну перевагу перед Горошовою – дорога-личенько, туристична інфраструктура з ахрєнітєльним, як лабутени, комплексом “МішиН-сіті”.

Але свято вдалося, справді. Через велику любов до плюсових температур не дочекався до вечірнього спалення дідуха. В кожній історії в фіналі має бути якась недосказаність, аби був стимул повернутися сюди знову. Тим більше, що запам’ятав кілька цікавих кадрів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: