В Києві знайшли квартиру зі скарбами Азарова (Відео, Фото)

Опубліковано:
10 Грудня, 2016 о 17:23

Столичні поліцейські у Дарницькому районі Києва виявили квартиру із цінними речами колишнього премєр-міністра України Миколи Азарова. Про це повідомив в.о. глави Нацполіції Вадим Троян.

За його словами, квартира-склад була набита господарськими сумками з коштовними речами та витворами мистецтва. Поліцейські натрапили на неї під час відпрацювання і зайшли до приміщення у супроводі адвоката після отримання дозвільних документів.



 
 
 
 
 
 

“Десятки ікон та релігійних книг, датованих ХІХ століттям, оригінали (відповідно до висновків експертів) творів живопису Іллі Рєпіна, Василя Тропініна та Нікоса Сафронова. А ще столове срібло, пам’ятні монети, нагородна зброя з дозволами на ім’я “прем’єра-втікача” і навіть козацька шабля”, – перелічив Троян у Facebook скарби утікача.

Окрім цього, у квартирі були виявлені нагороди та привітання від керівництва РФ, які колишній урядовець отримував навіть під час трагічних подій Революції гідності. За попередньою інформацією, вартість знахідки оцінюється у кілька мільйонів доларів США.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: