Двоє тернополян та житель Бережан обкрадали тернополян. Найстаршому з них 20 років. Іншим двом – лише 16 і 14. Їх затримали поліцейські.

Юні злочинці зізналися, що планували красти авто, перефарбовувати їх та продавати. Полювали переважно на недорогі машини, типу «Жигулів». Адже на таких тарнспортних засобах засобів захисту господарі переважно не встановлюють. Крадії розбивали вікна автівок, пробиралися всередину та виривали замки запалювання. Так заводили двигун і втікали.



У Тернополі за один вечір вони намагалися викрасти два автомобілі, припарковані в дворі однієї багатоповерхівки по вулиці Купчинського. Перша спроба провалилась, бо в машині не було акумулятора. Друге авто завели без проблем, та далеко не заїхали, оскільки відбулося блокування керма. Також виявилось, що парубки причетні ще й до крадіжки ковбасних виробів з кіоску. Триває досудове розслідування.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: