Тернопільській бібліотеці подарували справжній скарб

Опубліковано:
19 Листопада, 2016 о 16:13

«Подаруй бібліотеці книгу», – таку акцію вкотре організовують в обласному центрі. Відтак тернополян просять активно долучатися. Особливо потрібна бібліотекам наукова література українською мовою, – пише За Збручем.

Тернопільській обласній бібліотеці подарували більше тридцяти книг із будівельної механіки. Серед них довідники, монографії та інші праці, Книги є вузькоспеціальними та призначені в основному для студентів технічних вишів. Це великий скраб, – кажуть працівники бібліотеки. Оскільки спеціальної наукової літератури особливо бракує.



Автор подарованих книг доктор технічних наук Йосип Лучко. Науковець таким чином приєднався до акції «Подаруй бібліотеці книгу».

«Мені дуже приємно долучитися до цієї акції. Сподіваюся, що мої наукові праці будуть корисними для читачів бібліотеки. Закликаю своїх колег долучатися до цієї акції», – відзначив доктор технічних наук, професор Йосип Лучко.

Окрім Тернополя науковий доробок Йосипа Лучка відвезли до біліотек сусідніх областей, а також література видатного земляка поповнила полиці кількох технічних університетів України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: