Всіх мерів треба четвертувати, губернаторів – повішати, а голів сільрад – розстріляти

Опубліковано:
16 Листопада, 2016 о 08:13

Снігопад, який завалив всю правобережну Україну включно з Києвом – на декілька днів паралізував як мінімум пів України. Цього року найбільше дісталось Тернополю, який став епіцентром стихії і за півдоби «втопився» у півметрових, а то й більше снігових заметах. 

Але «втопитися» встигли всі міста від Жмеринки та Бердичева до Чернівців та Івано-Франківська та від Києва до Львова. Комунальники дійсно всюди здали екзамен на «2». Транспорт працював з перебоями, снігоприбиральна техніка не працювала або працювала зі збоями, травмпункти забиті постраждалими. Але зате активно «працювали» громадські активісти. Вимагали «крові» місцевих голів міст, РДА та ОДА. 



Ну що ж, відкритість влади і пряме народовладдя – це дуже добре. Але якщо вже «пішла така п’янка…», то гнати треба всіх. 

Хай буде з нами батько Махно!

 

Мера четвертувати – бо Тернопіль погано прибили від снігу? Стратити! 

У школах Тернопільщини провалюються дахи від снігу, заметені магістралі, люди сидять у без світа та газу. Кого карати? Безумовно губернатора та всіх голів РДА на пару! Як карати? На палю!

Але це ще нічого. В області є десятки сіл, які зовсім відрізані від світу сніговими заносами, де люди не можуть отримати першу медичну допомогу, до яких не може приїхати навіть фельдшер зі сусіднього села. Карати? Звичайно! Кого? Голову сільради! Як? Розстріляти, бо не підготувався до зими у листопаді!

А чи лише на Тернополлі? Безумовно ні! Всіх мерів, губернаторів і пузатих голів сільрад треба гнати у всіх областях заходу України. І забути все що вони зробили. Забути нові школи, дороги, спортивні майданчики. Всю їх роботу у смітних.

Згадаймо всі види страт!

 

Сніг має змести геть усіх.

А хто має прийти їм на зміну? Активісти, особливо диванні. Вони знають все і про все. 

Розігнати весь апарат Тернопільської міської ради, депутатів і провести чесний конкурс. Встановити термін подачі заявок, обрати комісію із «найчесніших» і «найекспертніших» тернополян. Комісія має розглядати кожну кандидатуру і через голосування в Інтернеті (якщо сніг не перегризе wi-fi) обрати нове керівництво ради. Ось тоді заживемо. І не забувати що на «найчесніших» і «найекспертніших» чекає вже обласна адміністрація, а далі – районні. А ще далі інші міста та села області та цілої України.

Ось таку кадрову революцію спричинить снігопад. І результат її буде тривати аж раптом до наступного снігопаду.

Нехай прибуде з нами сніг!

 

Трохи серйозного.

Аномальний снігопад 12-14 листопада на правобережній Україні став сигналом для всіх гілок влади, що нашій державі треба комплексна програма упередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та стихійних лих. Вигадувати велосипед тут не треба. Такі програми діють у Німеччині, Франції, тій же Польщі. У цих країнах надзвичайні служби мають окремі опорні пункти з снігоочисною (та іншою) технікою в центрі кожного регіону держави. Коли насувається стихійне лихо, надзвичайними на техніки допомагають містам, комунам, гмінам, яким найбільш важко. Коли ситуація нормалізується допомагають іншим регіонам. Тобто комунальна влада добре знає, коли буде важко, їй на допомогу прийдуть надзвичайними на важкій техніці. Така програма треба Україні. Тоді буде легше боротися з повенями, снігопадами, ураганним вітром. 

А центр опорного пункту надзвичайників на західній Україні може бути саме Тернопіль – як рівновіддалене місто від Львова, Рівного, Хмельницького та Івано-Франківська. 

Тобто можна працювати або кричати зрада на кухні. Вибирати Вам.

Нехай сніг принесе нам розум!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: