Система е-декларування недоопрацьована, – народний депутат Заставний

Опубліковано:
2 Листопада, 2016 о 17:15

Сьогоднішній ажіотаж навколо е-декларування треба розділити на дві частини: це технічні та питання по змісту. Багато зауважень було саме до суті задекларованого. Таку думку висловив народний депутат від «Народного фронту» Роман Заставний в ефірі телеканалу 112. Дехто із декларантів спрацював на випередження – задекларував те, чого ще навіть не отримав.

Читайте також



Чиновники тернопільської облради «мутять» з державними грошима
Тернопільська обласна рада: чому депутати порушують закон та ігнорують виборців
Команда тернопільських нардепів “порішала” ремонт обласних доріг, каже Роман Заставний

Та народний депутат впевнений, «нульове» електронне декларування в Україні сьогодні неможливе, тому що немає остаточно сформованих баз даних: «Зайшовши в базу даних власників транспортних засобів, не буде дивно, якщо Ви не побачите свого транспортного засобу там. Тобто транспортний засіб, якого в мене вже немає, у мене є в цій базі, а ті, які є – немає. Україна повинна продовжувати цю роботу – сформувати повноцінні бази даних рухомого, нерухомого майна і далі ми зможемо стати достатньо перспективними і достатньо прозорими для всього світу».

Роман Заставний наголосив, це е-декларування відображає паперові декларації 2015 року. Звідси питання: чому ж тоді навколо них не було такого ажіотажу? Як повідомив народний депутат, багато чого в деклараціях колег здивувало його самого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: