Загальні темпи будівельних робіт на об’єктах галузі освіти в області є задовільними

Опубліковано:
20 Жовтня, 2016 о 16:45

Понад мільйон гривень з Фонду регіонального розвитку було виділено на реконструкцію даху у гімназії м. Хоросків. З перебігом робіт ознайомилися Голова Тернопільської ОДА Степан Барната начальник управління капітального будівництва ОДА Віктор Кузяк в рамках робочої поїздки у Гусятинський район.

За словами Голови ОДА, загальні темпи будівельних робіт на об’єктах галузі освіти в області є задовільними. «Зтридцяти проектів, які реалізовуються зараз в області за рахунок коштів ФРР, 80% на стадії завершення. Враховуючи, що у більшості із них роботи ведуться лише кілька місяців, підрядники працюють швидко. Здійснюючи регулярні перевірки, переконуємося, що якість теж є високою. Отже, усунувши корупційну складову, ми виходимо на новий рівень – коли гроші не розкрадаються, бачимо результат», – зазначив Степан Барна.



Як повідомив Віктор Кузяк, у Хоростківській гімназії здійснюють реконструкцію даху, що дасть змогу економити енергоносії та суттєво збільшить термін експлуатації будівлі школи. За його словами, загальний кошторис по об’єкту у 2016 році складає 1001,227 тис. гривень, з них державний фонд регіонального розвитку – 851,040 тис. гривень, місцевий бюджет – 150,187 тис. гривень.

Станом на 17 жовтня 2016 року наоб’єкті проведеноперекриття нового даху на 95%, залишилось довішати водостічні труби.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: