За добу, 10 квітня, на Тернопільщині сталося 14 пожеж. З них 6 – сухої трави. Зокрема, суха трава горіла у Тернопільському районі в селі Біла на площі 0,02 гектара біля села Підберізці на площі 2,9 гектари, в селі Чернихівці на площі 0,002 гектара та у селі Лозова на площі 0,01 гектара. У селі Великі Бірки зайнявся очерет, полум’я поширилося на території 2,8 гектара. Також суха трава горіла у Кременці на площі 0,05 гектара.

«Окрім того, були й інші пожежі: господарські будівлі горіли у Почаєві й в селі Залужжя Кременецького району, у селі Петриків Тернопільського району, в селі Майдан Чортківського району, Також у селі Новосілка Тернопільського району трапилася пожежа дерева на площі 2,5 метри квадратних. У селі Ліщанці й у селі Лисівці Чортківського району горіло сміття на стихійних сміттєзвалищах, кожна з пожеж охопила площу 1 гектар. У селі Біла Тернопільського району горів металевий сміттєвий контейнер», – повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #пожежа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: