13 грудня 2015 року Всесвітній день дитячого телебачення: кого вітаємо в Тернополі?

Опубліковано:
13 Грудня, 2015 о 17:13

Тернопільські школярі та школи вже давно заслуговують хоча б на програму шкільних новин.

Життя дітей Тернополя насичено щоденними подіями і ми, дорослі, маємо про це почути.
А діти, беручи участь у таких проектах, стають з часом справжніми профі, і, як мінімум, знайомляться зі світом телебачення зсередини.



Дитяче телебачення – це програми для дітей і програми створенні дітьми, а також фільми та мультфільми для дітей, спортивні програми та програми про те, що цікавить тінейджерів.

Такі сучасні програми мають стати основою національно-патріотичного виховання нашої молоді, адже навчають любити та розуміти життя, та, головне, виховують бажання змінювати світ навколо себе на краще вже сьогодні і саме тут на своїй Батьківщині. Кожна дитяча програма – це спільна робота колективу небайдужих людей. Не просто випускати гарний, цікавий, якісний матеріал.

Щороку у другу неділю грудня відзначається Всесвітній день дитячого телебачення. Тому цього року ми можемо привітати у неділю13 грудня телевізійні канали ТТБ, ТВ 4 та ІНТБ з цим чудовим святом! Радує, що на тернопільських телеканалах є місце і для дитячої аудиторії.

Хоча для дітей нашого міста в ефірі є тільки краплиночки часу, але і ці краплиночки важливі для нас, адже завдяки телепрограмам наші дітки можуть побачити себе та своїх ровесників на екрані телевізорів, а ще програми потрапляють в Інтернет і стають доступними для усього світу!

ТТБ – це Іриска та Барбариска у “Вечірній казці” – багато діток вже звикли перед сном подивитися добрі повчальні історії та мультик. “У країні мультляндії” покажуть мультфільми, які і батькам і дітям знайомі з дитинства. “Мамина школа” – підскаже, де дітям буде цікаво та як можна з користтю провести час. Телеканал ТВ 4 має для діток “Дитячу годину”, дитячу програму “Чарівний ключик” та час на “Дитяче кіно”. Телеканал ІНТБ, попри свій інформаційний напрям (ІНформаційне ТелеБачення), щодня транслює мультфільми, також щонеділі представляє для дітей та школярства чергову пізнавальну програму Телевітамінки”. Ефірний графік побудований так, що протягом тижня можна побачити повтори програми. Створений повний відео-архів програм “Телевітамінки” в Інтернеті, яким зручно користуватися.

 

Часом про новини дитинства та цікаві новини для дітей у своїх відео сюжетах в Інтернеті розказують ТМЦ  та Терен, тому ми їм також вдячні!

 

Але наскільки буде активним, цікавим телебачення для дітей залежить також від кожного з нас.
Хотілось би почути думку тернополян, як дітей, так і дорослих про те, яким має бути Тернопільське Дитяче Телебачення?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: