11 жовтня розпочали пасторальний рік у Тернопільському благодійному фонді “Карітас”

Опубліковано:
11 Жовтня, 2016 о 20:43

В Тернополі урочисто відкрили пасторальний рік у Тернопільському благодійному фонді Карітас. Зокрема, цьогоріч посвятили та поблагословили фігуру Святого Вінкентія. Він був священиком і першим, хто заснував парафіяльний  “Карітас”.

 



Генеральний директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» отець Андрій Марчук подякував усім благодійникам та жертводавцям за допомогу та співпрацю.

 

– Це вже є традиційно і ми кожного року робимо відкриття і початок пасторального року в “Карітасі”. Кожного року щось хочемо виокремити щодо наших проектів. Цього року особливий рік святого Божого милосердя ми мали нагоду за допомогою наших благодійників відкрити і освятити фігуру святого Вінкентія, який був засновником Сестер Милосердя,  а також основував парафіяльний Карітас, – зазначив Андрій Марчук. 

 

До слова, Тернопільська міська рада спільно з «Карітасом» за ці роки відкрили стоматологічний кабінет для безхатченків та соціально-незахищених верств населення, благодійну їдальню, за сприяння фонду на початку війни було закуплено речі для бійців АТО, реалізовано проекти «Територія милосердя», фотовиставки дітей з неблагополучних сімей «Миттєвості нашого життя». Також поза увагою не залишається доля переселенців, для яких перед Різдвом було організовано святкову вечерю, тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: