Багатьом на мобільний телефон приходить повідомлення про виграш автівки, нібито саме цей номер обрано для участі в акції і він є переможцем. Правоохоронці застерігають, не вірити такого роду шахрайствам. Адже в області зафіксовано десятки (!) подібних випадків. Однак, виявляється, чимало краян і далі потрапляють на гачок до аферистів.

 



Нещодавно такий випадок трапився у Тернополі. Жителька обласного центру повірила у свій виграш та погодилась сплатити нібито послуги перевізника та документацію – всього 11 тисяч гривень. Одак обіцяного «призу» так і не отримала. А на телефони шахраї тепер не відповідають. Правоохоронці розшукують зловмисників і просять жителів області бути більш розсудливими і не вірити подібним «виграшам», адже розшукати таких шахраїв – вкрай важко. А для них такі афери – легкий і зручний спосіб непогано заробити.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: