На Бережанщині 22-річна жінка пограбувала старого сусіда

Опубліковано:
16 Травня, 2017 о 07:13

Раніше судима жителька села Шибалин Бережанського району вирішила розжитися за чужий кошт. Знавши, що 85-річний сусід має заощадження, одного дня спокусилася на них.

Обікрасти старого було неважко. Коли він порався на городі, залізла у відчинену квартирку і знайшла у сховку 20 тисяч гривень. Спершу вирішила 8 залишити. На 12 тисяч накупила одягу для своєї дитини, розрахувалася за комунальні послуги та придбала диван. Коли гроші закінчились, крадійка вирішила забрати й решту, однак на тому місці грошей вже не було – дідусь, помітивши пропажу, переховав заощадження.



Читайте також

Щоб купити смаколиків школяр зважився на злочин

Про зникнення великої суми коштів він сповістив сільського голову, а той – правоохоронців. Особу злодійки невдовзі встановили. Старенький навіть подумати не міг, що обікрасти його могла молода сусідка. Щодо крадійки розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: