Раніше судимого грабіжника взяли під варту

Опубліковано:
10 Березня, 2017 о 18:13

За принципової позиції Тернопільської місцевої прокуратури, Тернопільським апеляційним судом  змінено запобіжний захід, обраний слідчим суддею Тернопільського міськрайонного суду для місцевого мешканця, підозрюваного у вчиненні злочинів за ч.3 ст. 296 (хуліганські дії,  вчинені особою, раніше судимою за хуліганство, із застосуванням насильства) та ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством)  КК України.

 Нагадаємо, слідчий суддя обрав раніше неодноразово судимому  підозрюваному у грабежі та нападі на двох  тернополян  на початку лютого  2017 року   запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням суми застави  у розмірі 60 000 грн. Тернопільська місцева прокуратура його оскаржила.



Відтак його змінено   на безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення суми застави. Грабіжника–хулігана  взяли під варту у залі суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: