У Тернополі відбувся тренувальний збір загонів територіальної оборони міста

Опубліковано:
2 Лютого, 2017 о 18:43

Тренувальний збір загонів територіальної оборони Тернополя та району провели на базі навчального центру місцевої артилерійської бригади.

У рамках заходу на базі навчального центру проводилися заняття з тактичної медицини, вогневої та інженерної підготовки.



 – З 2015 року в Тернополі створено загін територіальної оборони, який сьогодні складається з 9 округів та 278 осіб, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Переважно у загін входять добровольці, які проживають у Тернополі та більшість з яких проходила строкову службу. При першій необхідності ці добровольці можуть захищати місто або ж забезпечувати громадську безпеку.

Варто відзначити, що прийняту у Тернополі минулого року програму підтримки і стимулювання на службу за контрактом в Українській армії, продовжили і на 2017-й.

Відповідно до неї з міського бюджету виділяють 10 тисяч гривень кожному, хто підпише контракт на службу у Збройних силах України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: