Цього року у Теребовлі відновлять плавальний басейн, який не працював 20 років

Опубліковано:
1 Лютого, 2017 о 20:13

Цьогоріч у Теребовлі відновлять плавальний басейн, який приймав школярів ще 20 років тому і ще й облаштують цілий спортивний комплекс.

«Спорткомплекс включатиме сам 25-метровий басейн із трьома плавальними доріжками та допоміжною інфраструктурою (паливна, вентиляційна, роздягальні, санвузли). Також зробимо  сучасний тренажерний зал. Теребовлянці просили відремонтувати басейн і ми спільно з відділом освіти РДА, на балансі якого знаходиться об’єкт, взялися за підготовку проектно-кошторисної документації з реконструкції популярного колись дитячого об’єкту. Наразі документація уже повністю виготовлена. Силами райдержадміністрації такий масштабний проект реалізувати непросто, тому ми подали його на розгляд у Державний фонд регіонального розвитку для фінансування. Наступним кроком стане пошук ще інших джерел фінансування, зокрема співфінансування із районного бюджету та ін. Наші діти у спортивному комплексі матимуть багато можливостей. Перш за все, вони зможуть серйозно зайнятися спортом, оздоровитися та відпочити», – голова Теребовлянської райдержадміністрації Юрій Ништа.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: