Лікарка так «оглянула» пацієнтку, що та за пів години померла у муках

Опубліковано:
22 Січня, 2017 о 07:43

Тернополян шокувала смерть сорокарічної жінки, яка померла через недбалість лікаря. Почалося з того, що у хворої  відняло ноги і вона терміново потребувала лікарської допомоги. Медик таки до пацієнтки прибула, але замість допомогти – нашкодила їй так, що жінка після сильних болей та приступів померла. Про це на своїй сторінці у мережі facebook написав депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула:

«Вчора сорокарічна жінка померла за пів години після візиту лікар, яка її оглядада.



Читайте також

Тернопільські лікарі кажуть, що мед і кориця сповільнюють старіння і допомагають схуднути
Лікарі заперечують зв’язок між погодою і болями в суглобах

Я намагаючь писати стримано і без емоцій, хоча ситуація лякає, злить, викликає глибоке співчуття. 

Зі слів рідних та сусідів померлої: 

«Вчора медпрацівниця прийшла до тернополяники додому аби оглянути (для підтвердження групи — в жінки ноги відняло). Почала огляд під час якого піднімала, перевертала, підгинала ноги. Хвора скаржилась на біль, просила припинити, казала що їй зле. Почали синіти губи та обличчя, зявилась піна з роту. Медик різко припинила огляд і пішла. Сказавши на ходу щось на кшталт: «Нічого не робіть, її відпустить, а якщо гірше стане, то тоді швидку викликайте». За 15 хвилин рідні викликали швидку, ще за 15 хвилин медики констатували смерть. Ситуацію бачило декілька свідків, серед яких і мама померлої і її діти…
Поки прізвищ не пишу, бо рідні ще в шоці і в ситуації потрібно краще розібратися. Але люди вже повідомили правоохоронців. Звернулись й до Андрій Грицишин та до мене. Прикладемо всіх зусиль аби все було згідно з законом. Просимо Олександр Богомол взяти під особистий контроль».

Під цим повідомленням Анрія Шкули користуваці мережі Faceebook співчувають рідним померлої жінки та відповідно оцінюють рівень місцевої медицини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: