Різдв’яний «подарунок» зі Львова: сміття знов вивезли на Тернопільщину

Опубліковано:
8 Січня, 2017 о 10:43

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Тернопільській області, 4 січня було обстежено земельну ділянку за межами населеного пункту в урочищі “Кар’єр”  на території Беримівської сільської ради. Виявлено дві купи твердих побутових відходів загальним об’ємом 334,5 м куб. Площа засміченої ділянки склала 232 м кв. Збитки, завдані навколишньому природному середовищу засміченням, становлять 1744 грн.

За інформацією ДЕІ, у складі побутових відходів виявлено свіжий чек за послуги ресторану швидкого харчування “Кебаб Шеф”, який знаходиться у Львові, та товарно-транспортну накладну, виписану в цьому ж місті.



Відтак, Беримівську сільраду зобов’язано вирішити питання з ліквідації відходів. Аналогічній лист для прийняття рішення надіслано постійно діючій комісії з питань поводження з безхазяйними відходами Тернопільської ОДА.

У зв’язку із тим, що у даному порушенні вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 239 ККУ (забруднення або псування земель), матеріали направлено до Зборівського відділення поліції для встановлення винних.

Нагадуємо, львівське сміття вже не вперше викидають на території Тернопільщини. Раніше ми повідомляли про несанкціонований вивіз сміття до села Малашівці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: