Творець фінансової піраміди «Helix» Дмитро Нагута, який на минулому тижні вийшов на волю з-під варти, розповів, як йому вдалося зібрати гроші, необхідні для внесення застави.

За словами хмельницького Остапа Бендера, який «кинув» сотні вкладників у псевдоінвестиційну компанію, 5 мільйонів гривень він взяв у своїх «бізнес-партнерів», – повідомляє БезТабу.



Читайте також

Аферист з «Хеліксу» Фелик видалив свою сторінку з соцмережі (Фотофакт)
Керівник компанії «Хелікс» Дмитро Нагута погрожує вкладникам (Відео)
Рішення суду з приводу запобіжного заходу для засновників «Хелікс», яких підозрює прокуратура у шахрайстві (Відео, оновлено)

Нагадаємо, у суді адвокат Дмитра Нагути переконувала, що він бідний, як церковна миша. Втім, через кілька діб аферист у соцмережах похизувався, що невдовзі опиниться вдома.

9 грудня на тій же своїй сторінці у Фейсбуці Нагута написав чималий текст, у якому дякував 58 вкладникам ««Helix»» за те, що вони зібрали для нього 5 млн.грн. і божився, що поверне гроші, щойно з його рахунків знімуть арешт. За інформацією поліції, у Нагути і його поплічників їх близько 30.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: