Завтра, 11 грудня, обиратимуть голову і депутатів Борщівської об’єднаної громади

Опубліковано:
10 Грудня, 2016 о 16:13

У неділю, 11 грудня, відбудуться вибори депутатів і голови Борщівської об’єднаної територіальної громади, до складу якої входять райцентр Борщів та вісім навколишніх сіл.

Вибори до інших громад проведуть через тиждень, – повідомляє Галас.



Читайте також

Як влада зробила шалений енергетичний прорив в селі на Тернопіллі
Голова Байковецької громади Анатолій Кулик: «Хто не вірить у територіальну реформу – приїжджайте до нас!»
Валентин Наливайченко: «Корупція – внутрішній агресор, ключовий виклик нацбезпеці, не менший, ніж російська агресія на Донбасі»

Нагадаємо, змагатися за посаду голови виявили бажання семеро кандидатів – Віктор Голубець від Блоку Петра Порошенка, Іван Кобилянський від «Батьківщини», Володимир Чугаєвський від «Самопомочі», Христина Яворська з ВО «Свобода», Андрій Ратушняк з УКРОПу, Володимир Дуплавий з «Демальянсу» та Іван Чепесюк, який йде самовисуванцем. Відзначимо, що у квітні цього року міський голова Борщова Роман Сельський подав у відставку. Офіційна причин – у зв’язку зі станом здоров’я.

Через тиждень – 18 грудня – за голів та депутатів голосуватимуть мешканці у Більче-Золотому Борщівського району, Трибухівцях Бучацького району, Гримайлові та Коцюбинцях Гусятинського району, Вишнівця та Черниховець Збаразького району, Залізців Зборівського району, Борсуках Лановецького району, а також у Великих Дедеркалах Шумського району.

Галина ТИХА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: