В поліції розповіли про стан чиновників Кременецької РДА, які потрапили у ДТП

Опубліковано:
15 Листопада, 2016 о 15:43

Стан голови Кременецької районної держадміністрації Сергія Сімчука на жаль не покращився, він продовжує перебувати в комі після ДТП в Тернопільській області. Про це повідомив Громадському радіо прес-секретар ГУ Нацполіції у Тернопільській області Сергій Крета. За його словами, голова райдержадміністрації зараз знаходиться в Тернопільській лікарні.

Читайте також



Після жахливої аварії керівник Кременецької РДА перебуває в комі

Його заступник — В’ячеслав Онишкевич отримав не важкі травми і після огляду лікарями був відпущений до дому. У ДТП постраждав і начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Ярослав Ковальчук. Він зараз проходить лікування у Кремененцькій районній лікарні. В нього забої різних частин тіла. Четвертий постраждалий — лікар місцевої лікарні, лікар-хірург. Він також знаходиться на лікуванні в Тернопільській обласній університетській лікарні з травмами середньої тяжкості.

Іншої інформації на даний час у поліції немає. Це Сергій Крета пояснив тим, що постраждалі лікуються і лікарі не пускають до них слідчих.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: