У Києві бійка водіїв закінчилася ефектним нокаутом

Опубліковано:
29 Серпня, 2018 о 20:06

У вівторок, 28 серпня, на перехресті вулиць Прорізна та Бориса Грінченка в Києві стався конфлікт між двома водіями. Інцидент стався на перехресті вулиць у центрі Києва.

Про це повідомляє Інформатор.



Поліція столиці повідомляє, що водій таксі з пасажиркою їхав по вулиці Прорізній у бік Хрещатика. По дорозі його підрізав водій мікроавтобуса.

Практично на перехресті таксист зупинився і вийшов з авто для розмови з іншим водієм. Чоловік вийшов зі свого мікроавтобуса і без зайвих слів відразу вдарив таксиста по обличчю.

Удар був такої сили, що водій втратив свідомість, впав і вдарився головою. Водій мікроавтобуса при цьому повернувся в свій автомобіль і зник з місця події.

Версію поліції підтверджує і пасажирка. Вона заявила, що мікроавтобус, який виїжджав з другорядної дороги і не пропустив їх машину. Така поведінка на дорозі сильно обурила таксиста.

Медики швидкої допомоги привели до тями водія таксі і забрали його в лікарню. Крім цього, на місце інциденту прибув екіпаж патрульної поліції. На даний момент правоохоронці розшукують водія мікроавтобуса. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #водій, #київ, #поліція
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: