Наметовий табір під Радою розгромили силовики: побитих протестуючих із зв’язаними руками ставили на коліна

Опубліковано:
3 Березня, 2018 о 13:23

Зранку у суботу, 3 березня 2018 року, силовики силами Нацгвардії України та Національної поліції штурмували мирне наметове містечко під Верховною Радою України. Атака відбувалася з порушенням законодавства України та базових прав людини: «правоохоронці» били і принижували людей, передає Вісточка.

Під час штурму Нацгвардія і поліція вдалися до активних силових дій: двоє мешканців табору в тяжкому стані були доправлені до лікарень, в них розбиті голови.



Інших людей, більшість з яких учасники війни з Московією, які добровольцями пішли на фронт і зупинили навалу Путіна у 2014-2015 роках, били, принижували, поставили на коліна і у такому вигляді тримали у снігу на морозі.

Станом на 10 ранку у відділку поліції Печерського району знаходилося 71 затриманий протестувальник.

Штурм наметового містечка почався біля 7 ранку. «Наметовий табір на Грушевського розтрощено спецпризначенцями. Атакували кілька сотен одразу з трьох боків. Оборонялися десятки. Через морози останніх днів багато наших активістів, що жили в наметах, похворіли і ми відправили їх по домах. Майже усі, хто сьогодні був на Грушевського, затримані. У двох розбиті голови, їх забрали швидкі. Їдемо до Печерського райвідділку поліції, куди їх ймовірно мали доставити», — написав у Фейсбук народний депутат Єгор Соболєв.

Хто хоче більше деталей, подивіться фото і стріми. (Фото Ліга.нет та соцмережі)

 

Люди у поліцейському відділку самі надають один одному медичну допомогу: 

 

Стрім «Громадського» після зачистки табору: 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #київ, #мітинг
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: