Звільнили скандального керівника Тернопільського аптечного об’єднання

Опубліковано:
15 Лютого, 2016 о 10:54

Тернопільське обласне виробничо-торгове об’єднання отримало нового керівника. Сесією обласної ради  на цю посаду затверджено кандидатуру Наталії Марків, – повідомляє ltdaily.info

 



Відповідно колишнього керівника Ольгу Зайцеву звільнено із займаної посади. На думку керівництва області, такі зміни дадуть новий поштовх для розвитку аптечної мережі, адже з пані Зайцевою було пов’язано чимало скандальних ситуацій.

 

Зокрема, мова йде про ліквідацію комунальних аптечних закладів, більшість з яких знаходяться у Тернополі. Цікавість окремих осіб полягала не так до самих аптек, як до приміщень, у яких вони знаходяться. Після ліквідації аптечних закладів їх задавали в оренду з правом викупу. Керівники комунальних аптек неодноразово звинувачували пані Зайцеву у некомпетентності, аргументуючи це тим, що у керівника об’єднання не було необхідної освіти. Її персону часто пов’язували з екс-заступником голови обласної ради Сергієм Тарашевським. Мовляв, він був головним ініціатором ліквідації аптек, а пані Зайцева – лише виконавцем. Зв’язок з паном Тарашевським підтверджував той факт, що у свій час О.Зайцева працювала у торговій мережі «Ровеск», власником якої була родина Тарашевських. Попри усі закиди жінці доволі довго вдавалося втриматися на посаді. У всій час вона навіть претендувала на крісло завідуючого аптеки №128. Однак із закінченням епохи Сергія Олександровича в обласній раді, вслід за ним пішла і його протеже О.Зайцева.

 

Кажуть, нова мітла мете по-новому. Очевидно новообране керівництво області, яке до речі, теж добре орієнтується в питаннях медицини та охорони здоров’я, має свої плани щодо комунальних аптек. Реалізовувати їх, вочевидь, буде Н.Марків. До чого це призведе, побачимо згодом…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: