Щонайменше до семи крадіжок причетний злодій, якого вдалося розшукати правоохоронцям.  Як виявилось, це 29-річний житель Тернополя, раніше неодноразово судимий, який ще й до того перебуває на обліку в наркодиспансері.

 



Крадія впізнали по «почерку». В помешканнях тернополян і приміщеннях фірм він крав перважно певну суму грошей, дорогу електроніку та побутову техніку, найчастіше ноутбуки, В аптеках привляснював ліки, що продаються тільки за рецептом. Проникав в магазини, аптеки, салони краси. Пролазив через балкони, вікна і двері запасних ходів, які відкривав за допомогою спеціального інструменту –  віджимав металопластикові рами або пошкоджував замки. Підраховані збитки від крадіжок становлять більш, ніж 100 тисяч гривень.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В тернопільському парку пограбували дитину

 

В будинку де проживав зловмисник, правоохоронці знайшли та вилучили чималу кількість наркотиків. Зокрема, три кілограми речовини бурого кольору рослинного походження, декілька пакетів різних частин рослини маку, а також скляну банку так званої «ширки».

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: