Злочинне тріо, причетне до восьми крадіжок, затримали поліцейські

Опубліковано:
21 Вересня, 2016 о 21:14

Про крадіжку скутера ми розповідали раніше. 17-річний крадій  сів на транспорний засіб і поїхав. Скутер належав неповнолітньому жителю Великої Березовиці. Поліцейські знайшли моторолер біля  одного з ресторанів Тернополя і доправили його на арештмайданчик, а невдовзі вони розшукали та встановили й особу крадія.

 



Згодом правоохоронці з’ясували, що неповнолітній причетний і до інших грабежів. Діяв разом з двома знайомими 19-річним житель Великої Березовиці та 22-річний тернополянин. Парубки ніде не працювали, тож на життя «заробляли», продаючи крадене. Спочатку вони забирали на вулицях села велосипеди і продавали їх своїм знайомим. Потім почали красти, проникаючи на ділянки та у господарські приміщення, пошкодивши замки. Забирали все цінне, що бачили: велосипеди, електроінструменти дорогі речі. Гроші, отримані від крадіжок, витрачали на випивку та розваги.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахрайки виманюють гроші за допомогою гіпонозу

 

Доведено причетність злочинного тріо щонайменше до восьми злочинів. Сума збитків – понад 35 тисяч гривень. Крадені речі, які зловмисники не встигли продати, правоохоронці вилучили. Серед них – велосипед вартістю понад 10 тисяч гривень.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: