Зіткнення двох автівок забрало життя 70-річного водія з Тернопільщини

Опубліковано:
7 Жовтня, 2024 о 06:13

4 жовтня близько 7:00 ранку на трасі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» у селі Струтин, що в Золочівському районі, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Під час зіткнення двох автомобілів загинув 70-річний водій. Про це повідомила поліція Львівської області.

Аварія сталася через зіткнення автомобіля ВАЗ 2101, яким керував 70-річний житель Тернопільської області, та Mitsubishi L200, за кермом якого перебував 22-річний мешканець Львівського району. Водій ВАЗ загинув на місці події.



За попередніми даними, водій ВАЗ отримав травми, несумісні з життям. Його 72-річна пасажирка, мешканка Золочівського району, зазнала тілесних ушкоджень і була терміново госпіталізована.

Слідчі поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років, з можливістю позбавлення водійських прав до трьох років або без такого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #водій, #ДТП, #смерть
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: