Жителів Тернопільщини просять підтримати петицію про присвоєння «Героя України» загиблому воїну

Опубліковано:
2 Серпня, 2024 о 22:18
Жителів Тернопільщини просять підтримати петицію про присвоєння «Героя України» загиблому воїну
Віталій Сидорук. Фото громади

Жителів Тернопільщини просять підтримати петицію присвоєння «Героя України» загиблому воїну Віталію Сидоруку. Він був жителем села Рудки Копичинецької громади.

Про це написали на сторінці громади в мережі facebook.



«Просимо підтримати петицію щодо присвоєння ГЕРОЯ УКРАЇНИ (посмертно) нашому земляку СИДОРУКУ ВІТАЛІЮ ЮРІЙОВИЧУ, 25.04.2001 р.н., з села Рудки. Віталій, 30 травня 2024 року, виконуючи свій військовий обов’язок загинув поблизу населеного пункту село Райгородок, Краматорського району, Донецької області. Він був зразковим військовослужбовцем, 10 лютого 2024 року, його було нагороджено почесною відзнакою – нагрудним знаком “Хрест Доблесті”. Цю нагороду Віталій здобув за свої вміння та заслуги перед побратимами. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Воїна-Героя та звертаємося до усіх підтримати петицію за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/231382», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #Віталій Сидорук, #петиція
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: