Жителів Тернопільщині закликають долучатися до проєкту «Армія відновлення»

Опубліковано:
28 Серпня, 2024 о 20:15
Жителів Тернопільщині закликають долучатися до проєкту «Армія відновлення»
Армія відновлення

Жителів Тернопільщині закликають долучатися до проєкту «Армія відновлення».  Це проєкт, під час якого люди виконують низку суспільно-корисних робіт. Зокрема, черед завдань – упорядковання й утримання в належному стані укриттів, супровід і догляд за учасниками бойових дій в медзакладах, надання допомоги сім’ям військових, плетіння маскувальних сіток та інше, – повідомили в обласній службі зайнятості.

Як розповіли фахівці цієї служби, участь у проєкті уже взяли понад 135 тисяч безробітних українців.



«Жителі Тернопільщини також активно залучаються до «Армії відновлення». Від початку 2024 року місцеві підрозділи обласного центру зайнятості вже уклали 278 договорів із 48 організаціями, громадами та підприємствами. Зареєстрованим безробітним було видано 1518 направлень на роботу в складі «Армії відновлення». Оплачують за повністю виконану місячну (погодинну) норму праці та не може перевищувати півтора розміру мінімальної заробітної плати. Для учасників “Армії відновлення”, крім заробітку, існує низка переваг: відповідно до Кодексу законів про працю, це законне оформлення на роботу і працівники набувають страхового стажу. Також серед переваж участі в цьому проєкті – робітники мають соціальний захист і гарантії і цей статус зберігається на весь період виконання робіт», – кажуть працівники служби зайнятості й закликають звертатися до них за детальнішою інформацією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армія відновлення
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: