Жителі Скалата перекрили дорогу і не пропускають вантажівок

Опубліковано:
11 Жовтня, 2016 о 07:43

Жителі Скалата перекрили дорогу і вимагають у влади побудувати об’їзну міста, кудою б їздив вантажний транспорт, бо кажуть, що великогабаритні автівки не лише розбивають автошляхи Скалата вщент, – нерідко стаються аварії водогону, а вібрація від вантажівок спричиняє тріщини у багатоповерхівках, – пише За Збручем.

 



Жителька Скалата пані Олена каже, що саме у центрі міста є давні підземні ходи, які руйнуються через рух важких автомобілів: «Ми вже не одноразово зверталися до місцевої влади з вимогою поклопотати, щоб біля Скалата збудували об’їзну, але результатів нуль, нас просто не чують, влада ігнорує кричущі проблеми населення. Таким чином виготовлення документів, для будівництва об’їзної «Облавтодор» весь час  відкладає. Ми не можемо більше зволікати і дивитися, як на нас ніхто не звертає уваги, тому вирішили вдатися до більш радикальних заходів і перекрили дорогу. Наразі ми не пропускаємо великогабаритного транспорту через наше місто – на знак протесту. Якщо нас і цього разу не дослухаються – то знову перекриватимемо дорогу», – розповідає пані Олена. 

 

У відповідь на акцію жителів Скалата, в «Облавтодорі» кажуть, що питання будівництва об’їзної мають  вирішити найближчим часом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: