Зґвалтування, побої і п’янство – жахливі подробиці про родину з Тернопільщини (Відео)

Опубліковано:
12 Червня, 2016 о 08:54
Історія сумнозвісної багатодітної сім’ї Кушнірів з Довжанки набула резонансного розголосу вже по всій Україні. В ефірі одного з найпопулярніших ток-шоу «Стосується кожного» донька Ірина звинуватила свого батька, голову родини Михайла Кушніра у домаганнях, а можливо і у зґвалтуваннях.

 

Нагадаємо, що нещодавно акція протесту багатодітної сім’ї Кушнір з Довжанки на тернопільській об’їзній відзначилася побиттям водія фури та постійними образами пікетувальниками у сторону водіїв та пасажирів заблокованого транспорту.



 

Заплутана історія боротьби за дитину 23-річної Ірина Кушнір з села Довжанка, що неподалік Тернополя, привела її у студію програми «Стосується кожного», що виходить на телеканалі «Інтер».

 

Дівчина розповіла, що ось вже три роки зустрічається з рідною донькою Сніжаною лише під наглядом своїх батьків, з якими у неї вже багато років постійні конфлікти. Молода мама розповіла, що з юних років втікала з дому, адже там її постійно принижували, били, ба більше – Ірина каже, що рідний батько її домагався.

 

У студії програми батьки дівчини, Михайло і Надія, кажуть, що своєю поведінкою Ірина ганьбить їх шановну сім’ю. Мовляв вони виховали 11 дітей, а проблеми їм створює лише вона. Слова дочки батьки називають нісенітницею, а справжньою причиною того, що вони не віддають законній мамі її дитини є аморальна поведінка Ірини, через яку вони бояться віддавати їй онуку.

 

Позаяк, Сніжана – не єдина дитина Ірини. У неї є ще однорічний син Назар. Разом із своїм цивільним чоловіком молода мама живе окремо від батьків у маленькій кімнаті квартири, яку знімають наполовину з ще однією незаможною сім’єю. Ірина боїться навіть залишити на годину синочка, аби її батьки не забрали його так, як і дочку.

 

Що ж трапиться в студії, коли усі учасники конфлікту зберуться разом? Чи вдасться домовитись мамі і бабусі розділених дітей вперше за три роки? Дивіться далі у сюжеті, пишуть “Тернополяни”:

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: