Зеленський доручив Умєрову, Кулебі та Сирському працювати із партнерами і прискорити постачання зброї

Президент Зеленський доручив високопосадовцям працювати з партнерами, щоб пришвидшити постачання зброї в Україну для її солдатів.

Опубліковано:
3 Травня, 2024
Зеленський
Володимир Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський дав доручення Прем’єр-міністру, міністру оборони, міністру закордонних справ, Головкому працювати з партнерами, щоб прискорити постачання зброї, передає УНН.

… за підсумками розмови на Ставці я доручив Прем’єр-міністру, міністру оборони, міністру закордонних справ, Головкому, кожному на їхньому рівні, працювати з партнерами, щоб прискорити постачання зброї – реалізацію пакетів і домовленостей. Оперативність важлива. Зміст пакетів є, я на сьогодні не бачу проблем із цим. Я дякую Конгресу Сполучених Штатів за рішення, але швидкість постачання та реалізація рішень – це те, із чим також не має бути жодних проблем. Очікуємо зброю в Україні – для наших воїнів, – повідомив Зеленський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #зброя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: