Зеленський і Ко непогано зароблять на тернополянах

Опубліковано:
5 Листопада, 2014 о 21:38

Трохи більше місяця залишилось до новорічного концерту студії “Квартал 95″. який відбудеться в Тернополі. І хоч афіш по місту ще не розклеїли, місцеві мешканці помало вже скуповують квитки.




Як розповіли журналісту “Свободи” в касі ПК “Березіль”, станом на сьогодні продали вже 24 квитки.

– Дуже дорогих білетів не купляють ще, беруть, здебільшого, дешеві, або середньої вартості. Найдорожчі з них коштують 750 гривень – це 7-8 ряди, а найдешевші можна придбати за 180 гривень, – каже касир з “Березолю”. – Хороші місця і за помірними цінами – це перший ряд балкону (400 гривень) та другий балконний ряд (350 гривень), звідки добре видно сцену.

 

Приміщення палацу культури вміщає 1000 людей, тож тернополяни ще мають можливість придбати квитки на виступ улюблених гумористів всієї країни.

 

– Звичайно, 300-500 гривень на дорозі не валяються, але хочеться попасти на їх виступ. Бо ж невідомо, чи трапиться колись ще така нагода, – ділиться думками тернополянин Віталій Семчишин. – Одного разу я вже пожалів, що не пішов на їхній концерт, коли вони в драмтеатр приїжджали. Тоді “зажав” грошей, але друзі, які були там, ще довго перебували під враженнями, тому цього разу скористаюся нагодою, хоч це й “вдарить по гаманцю”.

 

Загалом, концерт “Нова новорічна програма” розрахований приблизно на дві години. Відбудеться він 14 грудня о 19 годині в ПК “Березіль”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: